Intraceuticals

De zuurstofbehandeling van de sterren!

Wilt u in uw salon een bijzondere behandeling aanbieden met werkelijk directe resultaten? Intraceuticals is koploper en ontwikkelaar van het Hyaluronic Layering System en zuurstofbehandelingen. Dit HL-system geeft u een sterke ‘tool’ om de veeleisende klant van vandaag tevreden te stellen!

Intraceuticals Infusion is dé behandeling van sterren als Eva Longoria, Justin Timberlake, David Beckham en Katy Perry. De infusion is een ontspannende gezichtsbehandeling met direct liftende resultaten.

Daarnaast heeft Intraceuticals een aantal productlijnen om het resultaat van de behandeling te verlengen. De producten bevatten natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, verschillende soorten (gewicht) hyaluronzuur en vele anti-oxidanten. Intraceuticals producten zijn parabenenvrij! Wilt u meer weten over Intraceuticals? Bekijk de filmpjes onderaan de pagina en op de website: www.intraceuticals.nl

  

Intraceuticals Rejuvenation Infusion

Intraceuticals Rejuvenation Infusion

                                                                                                    

Intraceuticals BOOSTERS zijn de laatste vier krachtige aanvullingen op de orginele zuurstofbehandelingen.                   De ampullen en boosters kunnen alleen of in combinatie met het Daily Serum worden gebruikt.

 

Intraceuticals Boosters

Intraceuticals Boosters

 

 

 

Prix l’Innovation 2011

Clarity Intraceuticals wint prijs!

Meest Innovatieve lijn 2011!

Daily Serums. De Daily Serums benaderen een Intraceuticals Infusion. De nieuwste generatie peptiden zorgen ervoor dat de huid direct een gladde, volle en gezonde uitstraling krijgt. Droogte rimpeltjes verdwijnen en rimpeltjes van vermoeidheid of mimiek verdwijnen met de Daily Serum Atoxelene.

Voor verkoopadressen bij u in de buurt: mailt u naar: info@hulschercosmetics.nl

 

Hulscher Cosmetics - The Miljonair Fair

Hulscher Cosmetics – The Summer Fair

Intraceuticals - Interview Michelle Peck

Intraceuticals – Interview Michelle Peck

Intraceuticals - Chill Out SPA te Amsterdam

Intraceuticals – Chill Out SPA te Amsterdam

33 News intraceuticals

33 News intraceuticals

33 News intraceuticals

Intraceuticals

 

Intraceuticals-logo